« Mini Osmose»

Gepubliceerd op 19-01-2016

Voor eigengebruik carwash, glazenwasser of professioneel detailer is er nu de Mini osmose. Gemakkelijk voor thuis of onderweg.

Een hoge opbrengst van maar liefst 1140 liter osmosewater in 24 uur en een verhouding osmose/afvalwater van ongeveer 1op1 bij 25°C. Ook bij een lagere watertemperatuur kan een uitstekende opbrengst worden behaald zodat een glazenwasser over voldoende osmosewater beschikt. Heeft u een grotere capaciteit nodig? Plaats eenvoudig twee systemen parallel. Dit is goedkoper en ruimte besparend ten opzichte van andere systemen. Naast de hoge opbrengst, gunstige prijs, goede verhouding osmose/afvalwater en compactheid van het systeem zelf kan er ook nog eens bespaart worden op onderhoudt welke bij dit systeem een stuk lager uit zal vallen.

Het toestel wordt volledig voor gemonteerd geleverd waardoor installatiewerkzaamheden bij dit innovatieve toestel tot een minimum zijn beperkt en eenvoudig zelf gedaan kunnen worden. Enkel een behuizing hoeft geopend te worden om zowel het speciaal ontworpen 4in1 combifilter als het membraan te plaatsen. In tegenstelling tot de gangbare modellen kan het filterhuis bij dit toestel eenvoudig van bovenaf geopend worden. Het membraan en voorfilter kunnen zo eenvoudig vervangen worden.

Een geïntegreerde boosterpomp zorgt voor een optimale opbrengst en wordt automatisch aan en uitgeschakeld afhankelijk van de vraag naar gezuiverd water. Door middel van de geïntegreerde timer kan de volgende filterwissel worden ingesteld zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Filterfases:
Fase 1: 5 micron Sedimentfilter
Fase 2: Nano-silver
Fase 3: Koolfilter
Fase 4: Nano-silver
Fase 5: RO Membraan

Unit word compleet met aansluitmateriaal geleverd

Afmetingen:
Afmeting toestel: 35cm x 18cm x 45cm (LxBxH)

Prijs mini Osmose 395,00

 

Ronde buffertank van 300 liter

Ideaal als buffertank voor kraan of osmose water

 

- naadloos

- UV bestendig

- chemisch resistent

- montage vlak aan bovenzijde voor bv haspel

- 655 x 1100 mm

Prijs Buffertank exclusief montage 349,00

14532420331e409a68a1cad9041ffefa0eed51e7a0.jpg